Levél Angliából - week 43c

2011.06.11. 09:12

Látogatók 2.nap

 

Beszéljenek a képek, sokszor egyébként is jobban járunk így, mintha a szereplők tennék; nagy mértékben szaporodott el tegnap a "csókolom", a "szevasztok, mi léptünk", és a "nagyon csinosnak tetszik lenni" beszólások a városban, természetesen magyarul. 

 

 

 

 

 

 

Az estét valami csoda folytán itthon töltöttük, ezek szerint sikerült lefárasztanom annyira a csapatot nap közben, hogy az ütésből már nem álltak fel este 10-kor, hogy magukra fújjanak egy apró parfümcseppet, és nekiinduljanak a barhoppingnak.

 

 

 

 

A szél sajna fújt egy kicsit, ezért (remélem csak ezért) a Dani pont úgy néz ki, mint egy focihuligán, illetve néhol inkább úgy, mintha egy lerázhatatlan csöves lenne, aki végig a sarkunkban maradt és kéreget, de én ezt csak a szélnek, és a rossz fényviszonyoknak tudom be a képeken.

 

 

 

 

 

 

 

Este a két ázsiai srác bekapcsolódott a beszélgetésbe, főztek valami ehetetlen illatú (?) ragut szokás szerint, és ahogy tippeltem, a Daninak ízlett. Később a kertben a sörözés közben szintén Dániel megkérdezte a két muzulmán fiatalembert, hogy nálunk hogy mondják, hogy egészségedre, ők mondták, hogy sehogy, mert muzulmánok. De egyébként a Dani kérdése teljesen jogosnak tűnt a kép alapján, ugyanis a cimborák egyik kezében sör, másikban cigi. Persze igyekeztek azonnal hangsúlyozni, hogy ők ki-zá-ró-lag a barátkozás és a ma esti harmonikus szociális életünk megteremtésén fáradozva fogadták el a sört, mert az a legfontosabb. Nehéz életük lenne szociális munkásként egy heroinista közösségben ezzel az attitűddel.

A bejegyzés trackback címe:

https://tornasor.blog.hu/api/trackback/id/tr692974689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takcsiancsi 2011.06.11. 13:17:51

osztálykirándulás hangulat, csak nem a Volán egyik lepukkant különjáratával... viszont a hátsó ablakban csüngő, a busz mögé beragadt autósoknak integető, csókokat dobáló, mindenfélét, mert úgyse hallják beszóló nebulócsapat stimmel!!

gerwald 2011.06.12. 08:41:21

A Betyárját de lennék ott. Felnőtt életünk legjobb bulijaiból kimaradtam. Nem lesz ez így jó.
Jó szórakozást, fényképeket és videókat csináljatok.
csók G
süti beállítások módosítása