Multikulti

 

Lemegyek tejfölért. Elsétálok a readingi hindu templom előtt, át a körforgalmon az üzletsorra. Az arab hentes a felirat szerint ’halal’ cuccokat árul csak. Két jamaicai egymásra talál, Are you good man? Am good man! Egy lépcsőházból egy tatár vagy mongol öregasszony sétál ki tétován népviseletben, valakit várhat vissza a boltból, vagy bárhonnan, látszik rajta, hogy nem szívesen tölt sok időt kint a zajos utcán, na meg az is, hogy vélhetően otthonosabban érezné magát a szülőfaluban, és nem biztos benne, hogy jó ötlet volt a gyerek rábeszélésre föladni mindent otthon. A taxis hátsó ablakán feliratok és szimbólumok éltetik valamely újonnan kiharcolt demokráciát Észak-Afrikában. Egy kínai lakó magyaráz a többinek a háza előtt mezítláb, nyilván csak kifutott egy perce. A boltban, ahol a török tulaj egyfolytában tolja a nyekere török zenét pergő dobokkal , lengyel étel nagy választékban kapható, ezt felirat is hirdeti a portálon. Jó is ez, mert így a magyar ember végre májkrémhez jut, na meg Krowka-hoz. Van ennek a kavalkádnak előnye.

A bejegyzés trackback címe:

https://tornasor.blog.hu/api/trackback/id/tr643342447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robber-fly 2011.11.01. 23:47:20

lesátáltam csemegeuborkáért is, mert az hiányzott, már megint egy magyar étel. Nem mentem el a lengyel-török boltig, volt közelebb is: a szikh srácoknál.
süti beállítások módosítása