Levél Angliából - week 29b

2011.03.05. 20:16

Nem akarok „kínaizni”, mert nem ismerem mindegyiküket a földön, de ez a mai azért kicsit lefárasztott, meg amúgy is sokan vannak, az hagyján hogy a bolygón, az nem zavarna, de az én életemben is, ez meg egy kicsit így intenzív. Nem untatok senkit a részletekkel, a lényeg, hogy nincs kedvem mások helyett is melózni, amíg ők a playstation-nel kötik le magukat. Ha elugatják 410-szer, hogy nem plagizálunk, és 599-szer, hogy a wikipedia nem forrás, és tilos használni, ha meg akarod őrizni a saját méltóságodat a tanerő előtt, akkor a velem közös házidolgozatba ne másoljon senki egy az egyben szöveget a wikipedia-ból. Továbbá ha 3 hete folyamatosan posztolom a facebookon, hogy kinek mi dolga a projekttel, és épp hol tartunk, akkor ne kérdezze meg a prezentáció előtt 2 nappal, hogy melyik héten lesz, és ne mondja, hogy ja, akkor neki idő kell. Ezért beszélek ma magyarul mindenkivel, mert az igénytelen kínai-angollal már tele vagyok, ezért káromkodom magyarul főzés közben, és jól esik, és azért megyek fel az MR2 Petőfire a neten, hogy egy kis magyar zenét hallgassak és nem azért, hogy "…és most a legfrissebb brit zenék Szabó Tamással."

A bejegyzés trackback címe:

https://tornasor.blog.hu/api/trackback/id/tr922713457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takcsiancsi 2011.03.05. 20:58:32

kellett volna vinned szinkron színészeket...mondjuk:
Kim magyar hangja Kautzky Armand :)

konyec75 2011.03.07. 18:35:09

Hallgasd az MR2 Akusztikot, abban vannak igényes magyar zenék. Volt, hogy éjfél körül értem haza kocsival, de nem tudtam lekapcsolni.

robber-fly 2011.03.07. 21:10:34

@qkackoko: ja, iylenkor le kell húzni a sarut az akksiról, ennyi... :)
süti beállítások módosítása