Levél Angliából - week 30d

2011.03.12. 23:54

Hol? 

 

Hol sétálhat a megfáradt portsmouthi munkás egy szép vasárnapon? Jó, igen, a tengerparton... de hol rollerezhetnek gyermekeink, és görkorcsolyázhat az ifjúság? Igen, igen, van sétány a parton, de azon kívül? Hol? Hol dobálhat kavicsot a kisgyermek önfeledten a víz felszínén kacsázva? Igen, jó, a tengerparton, de azon kívül hol, ugyebár? Mit ér a város egy kis vízfelület nélkül, ahová az ifjú szerelmesek a lábukat lógathatják egy randevún? Ahol a nyugdíjas pár összefonódva elmerenghet a lenyugvó nap vízen csillanó sugarán??  …igen, tudom, hogy egy szigeten élünk, körös-körül víz mindenhol, de akkor is kérdezem, hol? Hol?

Beláthatja a tisztelt Városrendezési Bizottság, hogy polgármesterként és a városért tenni akaró egyszerű polgárként sem tehetek mást, mint támogatom a tó építését a tenger közvetlen szomszédságában és ezúton is visszautasítom azon tory képviselők minden alapot nélkülöző feltételezését, mely szerint javaslatomnak bármi köze lenne ahhoz, hogy feleségem üzemelteti a Hattyú vízikerékpár-gyárat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tornasor.blog.hu/api/trackback/id/tr902734757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása