Levél Angliából - week 38

2011.05.07. 11:33

Vizsgaidőszak

 

Szeretettel üdvözlöm összes (mindhárom) olvasómat, visszatértem a szabadságomról, Magyarországon minden úgy van, ahogy hagytam, azt nem mondanám, hogy minden rendben, (a rendvédelmi dolgozók rendetlenkednek például, az meg elég furcsa lássuk be) inkább azt, hogy nincs nagy változás. Közben beleúsztunk az újabb vizsgaidőszakba, ezért így kéne kinéznem, ahogy az illusztráción ez a szerencsétlen, de valahogy olyan nehéz a tavaszi fáradtsággal ez az egész. Mindenesetre már leadtam egy elég komoly dolgozatot, és egy szóbeli vizsgán is túl vagyok már, szóval haladunk előre, június 1-re le kell tolnom az összes vizsgakötelezettséget. Aztán végre lesz egy kis időm, vonatra ülhetek és feldolgozhatok a "mit nem láttam még Angliában" listáról pár helyszínt, erre egy júniusnál nem is kell megfelelőbb idő. Melózni és állást keresni tudok a vonaton ülve vagy egy brightoni pubban is. A terv: Bath, Brighton, egy art deco vásár végre bárhol, ahol épp tartják, egy Antiques Roadshow helyszínre is el kéne menni, aztán még egy egyszerűbb aukciót is megnéznék már, van egy British Museum a restanciák közt, a Geri vár Oxfordban és Cambridge is vonzó. Na és akkor még Skócia vagy Wales fel sem merült. Van hová menni, majd válogatunk.

Addig viszont nincs napszak, nincs hétvége, nincs program. Illetve van, az írás-olvasás. Ehhez mérten tudok ígérni érdekességeket a napsütötte dél-Angliából. Ha mégis lesz valami izgi, igyekszem közölni.

Egyébként, miután a látogatottságom a statisztikát elnézve pont olyan, mint a 4 héttel ezelőtti időszakban, a kiadó azt mondta, nekik mindegy. De viccelek, nagyon megtisztelő az érdeklődés, igyekszem meghálálni információmorzsákkal erőmhöz mérten. Mindenkit csókolok addig is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tornasor.blog.hu/api/trackback/id/tr732884590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerwald 2011.05.19. 23:12:31

örülök, hogy visszatértél.
Remélem beleszámoltál a háromba, nagy rajongód vagyok.
okos legyél a vizsgákon
ölel g
süti beállítások módosítása